20
Mie, Feb
43 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii Biroului Rutier cercetează un bărbat din comuna Mihai Viteazul, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

 La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 23.20, poliţiştii Biroului Rutier Turda, în colaborare cu poliţiştii Biroului de Ordine şi Siguranţă Publică, au depistat pe strada Armatei din municipiul Turda, un bărbat de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazul, în timp ce conducea un autoturism, deşi permisul de conducere îi era anulat şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea  unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh