28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În această perioadă, polițiștii clujeni acționează cu efective suplimentare pentru buna desfășurare a târgului tradițional de toamnă din comuna Negreni.

Târgul atrage un număr mare de participanți, mai ales în zilele de la sfârșitul săptămânii. Astfel, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, sunt angrenați în acțiuni polițiști de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și de transporturi.

Se acționează pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, precum și a comerţului ilicit. De asemenea, polițiștii rutieri acționează pentru asigurarea fluenţei traficului auto pe DN1 E60, iar cei de la transporturi vor fi prezenți în zona trecerilor peste calea ferată pentru a nu se înregistra evenimente negative.

Recomandăm participanților la trafic să aibă în vedere următoarele rute alternative de deplasare:

  • Dacă aveţi de parcurs traseul Cluj-Napoca - Oradea sau invers, recomandăm următoarea rută alternativă de deplasare: Cluj-Napoca – Zalău – Nuşfalău - Aleşd / Aleşd – Nuşfalău – Zalău – Cluj-Napoca.
  • Dacă circulaţi pe Autostrada Transilvania, recomandăm ca de la Gilău să continuaţi pe autostradă până la Nădăşelu şi mai departe spre Zalău – Nuşfalău – Aleşd.

Tuturor le recomandăm să circule cu atenție sporită, să pornească la drum din timp, să nu se angajeze în depășiri riscante, să respecte regimul legal de viteză, să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum și să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi pe traseu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh