20
Dum, Ian
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliția clujeană ne informează despre o acțiune cu efective mărite pe Calea Turzii, una dintre arterele principale de la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Turda, unde activează, mai ales la adăpostul nopții, și prostituate din Turda.

„La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca-Secția 6 Poliție au organizat o acțiune cu efective mărite pe Calea Turzii și pe străzile adiacente, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru descurajarea prostituției și a celorlalte fapte antisociale.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul secțiilor 1, 2, 4 și 6, din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar și ai Biroului Rutier, precum și jandarmi.

Au fost legitimate 35 de persoane și controlate 16 autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 15 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică  și 18 la OUG 195/2002 privind regimul rutier.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru combaterea actelor antisociale”, ne informează IPJ Cluj.

Din păcate, probabil că nici această acțiune nu le va împiedica pe practicantele celei mai vechi profesii din lume să-și continue activitatea, de care profită, desigur, și o serie de proxeneți. Aceasta din cauza ineficienței sistemului judiciar și justițiar românesc, care permite acestor cetățeni să acumuleze amenzi peste amenzi, pe care le ignoră. Unele dintre aceste prostituate au amenzi de zeci, chiar sute de milioane de lei vechi, ceea ce nu le împiedică să-și continue activitatea, una care aruncă o pată asupra imaginii Clujului dar și a Câmpiei Turzii și a municipiului Turda, unde, deasemenea, le poți vedea pe marginea drumului.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh