28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat  de 26 de ani, din comuna Viişoara,  cercetat  pentru  furt  calificat şi  infracţiuni la regimul rutier. 

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 26 de ani, din comuna Viişoara, judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat”,  „conducere fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul neînmatriculat”,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 Conform probatoriului administrat, în noaptea de 2/3 mai a.c., acesta ar fi sustras un moped neînmatriculat pe care l-ar fi condus ulterior pe drumurile publice, deși nu deținea permis de conducere.

 La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh