01
Lun, Iun
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri care ar fi sustras un autoturism din Cluj-Napoca. Aceștia au fost reperați în trafic.

Autoturismul a fost recuperat și predat părții vătămate. 

În urma unei sesizări, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu și cei din cadrul Secției 1 Poliție au depistat, pe raza localității Pădureni, un autoturism reclamat ca fiind furat în noaptea de 26/27.11.2018.

Astfel, ieri, în jurul orei 19:40, polițiștii au observat autoturismul condus pe DC147 și au făcut semn șoferului să oprească. Conducătorul auto a oprit la o distanță de circa 30 de metri față de echipajul de poliție. Din interior au ieșit trei persoane; pasagerii, doi tineri de 17 și 13 ani, au rămas pe loc, însă șoferul a luat-o la fugă.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, l-au imobilizat și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 23 de ani, din comuna Vultureni, care nu avea permis de conducere.

Cei trei au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

Conform probatoriului administrat, în noaptea de 26/27 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un garaj de pe strada Observatorului și ar fi sustras autoturismul, folosind cheia găsită în garaj. De asemenea, aceștia ar fi pătruns într-un alt garaj din zonă și ar fi sustras un radiocasetofon din interiorul unui autovehicul.

Polițiștii Secției 6 Poliție i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi tineri, de 23 și 17 ani, din comuna Vultureni și Cluj-Napoca, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

Autoturismul a fost predat părții vătămate.

Mulțumim cetățenilor cu spirit civic care ne-au sprijinit în acest caz!

 

IPJ Cluj

 

(NR - titlul ne apartine)

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh