19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au ridicat 11 pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, în urma controlului unui autoturism staționat pe  Răsăritului, din Cluj-Napoca. În autoturism se aflau doi tineri de 24 și 25 de ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție au mai identificat 4 tineri care aveau asupra acestora pliculețe cu substanțe susceptibile a fi interzise.

Astfel, la data de 30 noiembrie a.c, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au depistat, pe strada Anton Pann, un tânăr, de 22 de ani, din Baia Mare, cu un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra tânărului au fost găsite 6 pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă.

La data de  1 decembrie a.c., în jurul orei 14:45, polițiștii au identificat doi bărbați, din Aghireșu și Cluj-Napoca,  pe strada Anton Pann, din municipiul Cluj-Napoca, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București, din municipiu. În urma controlului corporal, a fost găsit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă.

Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh