20
Sam, Iul
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din Compartimentului Rutier Câmpia Turzii cercetează un bărbat de 35 de ani din comuna Viişoara, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa alcoolului.etilotest, alcooltest politia rutiera, politist

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 19.50, poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat pe strada Laminoriştilor din municipiul Câmpia Turzii, un bărbat de 35 de ani din comuna Viişoara, judeţul Cluj, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În  cauza  se  efectuează  cercetări  sub  aspectul  săvârșirii  infracțiunii  de    „conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh