18
Joi, Iul
49 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de  23.01.2019, în intervalul orar  01.00–04.00, a fost organizată o acţiune punctuală la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier și Secțiile 1-7 Poliție.girofar masina politie

Acțiunea a avut drept scop asigurarea climatului de siguranță și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier, reducerea numărului accidentelor rutiere, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

Acțiunea s-a desfășurat, cu precădere, în următoarele locații: strada Horea, Piața Unirii,  strada Aurel Vlaicu, Calea Dorobanților, Bulevardul 21 Decembrie 1989, străzile Constantin Brâncuși, Nicolae Titulescu, Alexandru Vaida Voevod, Plopilor,  Izlazului, Calea Florești, 1 Decembrie 1918, Donath, Calea Turzii, Frunzișului și Traian Vuia.

În cadrul acțiunii au fost verificate 71 de autovehicule și au fost legitimate 85 de persoane. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de siguranță.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh