01
Lun, Iun
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere în perioada  26  – 27 ianuarie 2019.sediu politie campia turzii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor de circulație, dar şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier.

Acţiunile s-au concentrat pe D.N. 15 E60, pe raza localităţilor Câmpia Turzii şi Luna.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost controlate 78 de autovehicule şi au fost legitimate 93 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, 18 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar alte 5 pentru alte abateri. 

De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

 Au fost reţinute 2 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh