01
Lun, Iun
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

UPDATE: 

În urma mediatizării dispariţiei numitei Moldovan Nicoleta Rodica de 17 ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj, aceasta a revenit la domiciliu astfel încât căutările acesteia au încetat.

 Mulţumim pentru sprijinul acordat prin mediatizarea acestui caz.

Știrea inițială:

O tânără, de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 14 ianuarie a.c. și nu a revenit  la domiciliu până în prezent. disparuta de la domiciliu, cautata de politie

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

 La data de 21 ianuarie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MOLDOVAN NICOLETA-RODICA de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie a.c. și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute : SEMNALMENTE  - înălţime 1,62-1,65 m, greutate 47 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui-verzui, păr lung, negru.

ÎMBRĂCĂMINTE  - la data plecării era îmbrăcată cu pantaloni albaștri tip blugi, geacă maro deschis cu glugă și blană, pantofi negri.            

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh