04
Joi, Iun
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 20.15, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Ceanu Mare, judeţul Cluj, în timp ce conducea un girofar politieautoturism pe D.C. 66, pe raza localităţii Ceanu Mare, deşi nu este deţinător de permis de conducere. 

În cadrul cercetărilor, poliţiştii au constat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat bărbatului pentru a fi condus de către o femeie de 37 de ani, din aceeaşi localitate, care ar fi cunoscut faptul că acesta nu deţine permis de conducere. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infraţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh