21
Mie, Aug
20 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.politia rutiera campia turzii

În perioada 02-03 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză dar şi al conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului sau al neacordării de prioritate.

Acţiunea s-a desfăşurat pe D.N.15 E.60 pe raza localităților Câmpia Turzii și Luna, judeţul Cluj.

În cadrul acţiunii au fost controlate 87 de vehicule şi au fost legitimate 93 de persoane. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, 47 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost constatate 2 infracţiuni în flagrant la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 2 permise de conducere.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh