01
Lun, Iun
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 13.02 – 14.02 a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Cluj, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Cluj şi specialişti ai Gărzii Forestiere Cluj, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale în domeniul depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos atât în mediul urban, cât și în mediul rural.lemn fag politie

În cadrul activităţii, au fost verificate şi controlate 17 societăţi comerciale și au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 34.000 lei, majoritatea sancțiunilor fiind aplicate pentru nerespectarea normelor privind proveniența și comercializarea materialului lemnos. 

De asemenea, au fost confiscați valoric peste 50 metri cubi de cherestea, lemn de foc și lemn de lucru, respectiv peste 14 metri cubi de cherestea, confiscați faptic.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh