20
Sam, Iul
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 20 februarie a.c., în intervalul 01:00-04:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au continuat activitățile în cadrul planului de acțiune ,,Blocada”.politie cluj-napoca-noaptea

Astfel, în intervalul menționat, efective mărite de polițiști din cadrul structurilor de siguranță publică și patrulare, investigații criminale și rutieră au acționat pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru menținerea unui climat de siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale și a abaterilor rutiere, depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

S-a acționat, cu precădere, pe străzile: Calea Turzii, Horea, Calea Florești, Calea Mănăștur, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Donath, Tăietura Turcului, Traian Vuia, precum și în zona piețelor Gării și Unirii, din Cluj-Napoca.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 56 de persoane și au fost controlate 42 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale și a fost reținut un permis de conducere.

Polițiștii vor continua acțiunile.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh