01
Lun, Iun
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au confiscat material lemnos de peste 7.400 de lei în urma unui control pe linie silvică.politia forestiera  

 La data de 19 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin  - Postul de Poliţie Comunal Beliş au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a infracţiunilor silvice.

 Astfel, în urma controlului desfăşurat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale de pe raza comunei Beliş, a fost descoperit material lemnos pentru care reprezentantul societăţii comerciale nu a putut prezenta acte de provenienţă legală.

 În consecinţă, poliţiştii au dispus confiscarea a peste 21 de metri cubi de material lemnos de esenţă răşinoase, în valoare de peste 7 400 lei. Materialul lemnos a fost predat în custodia personalului silvic.

 De asemenea, polițiștii au sancţionat societatea comercială conform prevederilor Legii nr. 171/2010, cu amendă în cuantum de 3 000 lei.

 Acţiunile de prevenire şi impunere a legislaţiei în domeniul silvic vor fi continuate de către poliţişti pentru descurajarea comiterii de ilegalități.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh