27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Acțiuni pentru prevenirea faptelor antisocialeactiuni politie cluj

 

În noaptea de 04/05.04.2019, pe raza teritorială a municipiului Cluj-Napoca - zona gării, autogării Beta și a cartierelor Gruia, Dâmbul Rotund și Iris - a fost organizată o acţiune punctuală în scopul prevenirii comiterii infracțiunilor de tâlhărie, furturilor din locuințe și societăți comerciale, a furturilor de telefoane mobile, genți și poșete, a infracțiunilor comise prin violență. De asemenea, s-a acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, precum și în scopul reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere.

La acțiune au participat 11 echipe formate din 14 polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 2, 3, 4, 5, Biroul Centru Universitar și Biroul Rutier. De asemenea, au participat 6 lucrători din cadrului Poliției Locale Cluj-Napoca și 6 jandarmi din cadrul Inpectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Acțiunea s-a desfăsurat, cu precădere, pe următoarele artere de circulație: strada Horea, strada Oașului, str. Căii Ferate, Corneliu Coposu, Giordano Bruno, Maramureșului, B-dul 21 Decembrie 1989 și Calea Dorobanților.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 64 de persoane și au fost controlate 37 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

****

 

 

 

 

 

Acțiune pentru prevenirea și combaterea traversărilor neregulamentare

 

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, împreună cu Secțiile 1-7, au derulat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traversărilor neregulamentare.

Traversarea neregulamentară continuă să fie una dintre principalele cauze de producere a accidentelor rutiere pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea regimului rutier. Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere.

57 de pietoni, surprinși în traversări neregulamentare, au fost sancționați.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru responsabilizarea participanților la trafic.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh