06
Lun, Iul
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 10 aprilie a.c. în intervalul orar 09.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică pe raza targ campia turzii municipiului Câmpia Turzii, cu ocazia desfăşurării Târgului OBOR care se desfăşoară săptâmânal. 

O atenţie sporită a fost acordată şi prevenirii accidentelor de circulație şi impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, echipajele rutiere acționând în principal pe D.J. 150, în proximitatea târgului, şi pe D.N. 15 E60.

 Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 83 de persoane şi controlarea a 58 de vehicule. Au fost verificate 9 persoane fizice autorizate, 6 producători agricoli şi au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere. 

Pentru abaterile constate, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale , 13 pentru abateri de la legislaţie rutieră, iar 5 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

  Foto: Arhiva

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh