15
Ma, Oct
50 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 20 – 21 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, au acţionat pe D.N.15 E60 şi pe toate politie rurala campia turziidrumurile judeţene aflate în competenţa teritorială a secţiei în vederea reducerii riscului rutier şi impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 127 de persoane şi controlarea a 100 de vehicule. Incălcările legislaţiei rutiere au condus la constatarea a 2 infracţiuni rutiere şi aplicarea a 45 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 28 au fost aplicate pentru încălcări ale regimului legal de viteză şi au condus la reţinerea a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh