15
Ma, Oct
50 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 18.10, poliţiştii Biroului Rutier Turda au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Viişoara, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 fara permis la volanE60, pe raza localităţii Copăceni, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

*****

 

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 23.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un bărbat de 26 de ani, din comuna Mihai Viteazul, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Corneşti, deşi avea o concentraţie de peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh