20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În afara exemplelor pe care le-am prezentat în știri anterioare, iată, mai jos, alte două exemple de șoferi depistați de polițiștii rutieri vigilenți, în timp ce conduceau, sub influența alcoolului:etilotest noaptea

„La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 02:10, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat de  55 ani, din comuna Băișoara, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe  DJ 107 M, din comuna Iara, județul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de peste de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de    conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.     

 

                                               ****

 

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, politiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 35 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, conducând un autovehicul pe strada Cucului, din Câmpia Turzii, deși nu deținea permis de conducere.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o alcoolemie de peste 0,70   mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și  conducerea unui vehicul fără permis de conducere conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.”

Informațiile ne-au fost furnizate de IPJ Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh