25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura accident centuraocolitoare Vâlcele-Apahida.
La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme.
Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de cca 40 de ani și a fost transportat la spital.
Echiapjul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme.

 

ISU Cluj

 

Sursa foto: ISU Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh