04
Joi, Iun
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Ordine Publică și cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au desfășurat activități în scopul respectării politie campia turziiregimului legal de viteză, precum și pentru prevenirea altor abateri privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 8 - 9 iunie a.c., pe DN15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna și Luncani, județul Cluj, ocazie cu care au fost legitimate 153 de persoane, au fost controlate 153 autovehicule,  fiind necesară aplicarea unui număr de 32 de sancțiuni contravenționale, dintre care 15 pentru nerespectarea vitezei legale, 2 pentru nerespectarea regulilor rutiere de către bicicliști, iar alte 15 pentru diverse abateri. 

Au fost constatate două infracțiuni rutiere, fiind reținute 2 permise de conducere în vederea anulării dreptului de a conduce.

Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 12.400 lei.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh