06
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

Un bărbat căutat din 29 aprilie, când a  produs un accident și apoi a părăsit locul faptei, a fost capturat de poliție cu ajutorul forțelor speciale de la Cluj. Este vorba de Ionel Rostaș, poreclit „Boxi”, despre care  ionel rostasIPJ Cluj a lansat un apel public încă de atunci, în care se spunea: „Acesta se deplasează prin oraș cu taxi, dacă îl recunoașteți cumva sau îl transportați, să luați de urgență legătura cu Poliția la 112. Atenție mare, e foarte periculos și violent!”

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care se sustrăgea urmăririi penale. Cel în cauză a fost depistat în Piața Mihai Viteazu. La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit. Pentru prinderea lui au fost  mobilizate echipaje din cadrul Biroului Rutier, Biroului Drumuri Naționale și Europene și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în jurul orei 01:15 a fost depistat”, ne informează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

El era căutat după producerea unui accident rutier care s-a produs, în data de 27 aprilie, pe raza localității Sânnicoară, vinovat fiind șoferul Ionel Rostaș, care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina pe care o urma. În urma impactului, două mașini au părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovind un al treilea autoturism care circula regulamentar din sens opus. Polițiștii au confirmat că șoferul vinovat a părăsit locul faptei, iar acesta nu posedă permis de conducere.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh