06
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliția ne anunță că a reținut doi bărbaţi pentru furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal. „La data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 rapita din propria casaPoliţie au reuşit identificarea şi reţinerea a doi bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Cei doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, din comunele Apahida şi Baciu, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi locuinţe, fapte produse în perioada 16.06. – 08.07. a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, după ce la data de 30 iulie a.c. ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi obligat o tânără de 18 ani, prin folosirea forței, să-i însoțească”, suntem informați de IPJ Cluj.

La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh