06
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 3 – 4 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidenteloractiune politie campia turzii rutiere, dar şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic.

Un accent deosebit a fost pus pe impunerea respectării regimului legal de viteză şi prevenirea conducerii sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În urma activităţilor efectuate, au fost constatate 3 infracțiuni rutiere, toate fiind de conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, 21 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar 7 pentru abateri comise de pietoni şi biciclişti.

Au fost reţinute în vederea anulării 3 permise de conducere, 2 în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, dar şi 2 certificate şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare. 113 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh