23
Ma, Apr
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data 28 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite, identificarea participanților la trafic care nu respectă prevederile legale și responsabilizarea acestora.

Astfel, circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în sistem integrat pentru menținerea unui climat de siguranță.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate peste 300 de persoane și au fost controlați 31 de producători agricoli și 22 de persoane fizice autorizate.

Au fost depistate 2 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, acestea fiind conduse la sediul unității de poliție. De exemplu, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din Câmpia Turzii, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Au fost controlate 160 de autovehicule și s-au efectuat 48 de testări cu aparatul alcool-test.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, pentru nerespectarea Legii 61/1991, a O.G. 97/2005 și a Legii 61/1991 au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului și depășire neregulamentară.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh