24
Joi, Sep
63 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Moldoveneşti, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 politiaE81, pe raza localităţii Mihai Viteazu, judeţul Cluj, deşi nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a scos în evidenţă o concentraţie alcoolică de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea  unui vehicul fără permis de conducere şi  conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh