29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 30 august – 1 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutierepolitia rutiera produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, depăşirilor neregulamentare, indisciplinei pietonilor, conducerea sub influenţa alcoolului ș.a.

Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 59 de sancţiuni contravenţionale, 48 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar celelalte 11 pentru abaterile comise de pietoni şi biciclişti.

De asemenea, în 5 cazuri în care s-a constatat depăşirea vitezei cu peste 50 de km/oră a fost dispusă măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

 Niciunul dintre cei 218 conducători auto testaţi cu aparatul etilotest nu a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh