17
Lun, Feb
58 New Articles

POLIȚIA
Typography

În contextul apropierii noului an școlar, astăzi, 4 septembrie a.c., polițiștii rutieri şi cei de la prevenirea criminalităţii au desfășurat o acțiune de instruire a conducătorilor de vehicule destinate transportului de politia clujelevi, cu accent pe respectarea regulilor de circulație, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră a copiilor.

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj au accentuat importanța măsurilor de siguranță pentru prevenirea accidentelor rutiere, respectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii microbuzelor şcolare, dar şi a respectării de către copii a regulilor de siguranţă în timpul transportului.

În cadrul întâlnirii, polițiștii rutieri au verificat documentele conducătorilor auto dar şi pe cele ale microbuzelor şcolare. De asemenea, un accent deosebit a fost pus pe respectarea destinaţiei pentru care au fost repartizate aceste vehicule, dar şi a numărului de persoane ce sunt transportate, astfel încât să nu fie neconcordanțe între numărul de locuri prevăzute și numărul de persoane transportate efectiv.

Nu în ultimul rând, până la începerea anului şcolar, polițiștii vor verifica semnalizarea rutieră din zona unităților de învățământ, pentru a se asigura de buna vizibilitate a acesteia. În situația în care vor fi constatate nereguli, polițiștii vor aduce la cunoștința administratorului drumului public și vor solicita acestuia remedierea lor, în regim de urgență.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh