08
Sam, Aug
54 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 24 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune în zona străzii Piezişa şi străzile adiacente acesteia. Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul politia clujjandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ştefan Cicio Pop Cluj-Napoca şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Cluj, al poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie Locală Cluj-Napoca şi reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj. În cadrul acţiunii s-a avut în vedere prevenirea infracţiunilor stradale, a faptelor cu violenţă în zona localurilor de alimentaţie publică şi prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 60 de persoane, au fost verificate  33 de vehicule şi au fost efectuate controale la 10 agenţi economici. Neregulile constatate au impus aplicarea a 18 sancţiuni contravenţionale, 4 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar 14 pentru nerespectarea prevederilor Codului rutier. În 3 cazuri s-a dispus măsura ridicării vehiculelor. A fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, fiind ridicat în vederea anulării 1 permis de conducere. De asemenea a fost depistată o persoană care avea asupra sa un plic ce conţinea o substanţă susceptibilă a fi interzisă, actele fiind înaintate procurorilor DIICOT Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh