05
Mie, Aug
34 New Articles

POLIȚIA
Typography

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost surprins că „desfășura activități sexuale explicite”, ca să cităm din informarea primită de la IPJ Cluj.   autosatisafacea cluj activitati sexuale explicite

Cel în cauză ar fi fost observat de trecători în timp ce se afla singur într-un autoturism parcat pe strada Păstorului din Cluj-Napoca, în timp ce se auto-satisfăcea sexual.  

„De asemenea, există indicii că bărbatul ar fi acostat femei pe stradă în vederea participării la acte sexuale. La data de 8 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție – au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat pentru clarificarea aspectelor sesizate. La vederea polițiștilor, bărbatul s-a pus în mișcare cu autovehiculul, însă acesta a fost oprit și legitimat, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore de către polițiști pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută de Codul penal.

Cercetările sunt continuate de către polițiști”, se arată în informarea primită de la Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh