27
Dum, Sep
60 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 13 – 14 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca participă la o acțiune, organizată la nivel european, sub egida RAILPOL, ce are ca scop siguranța politia feroviaracetățeanului și asigurarea integrității infrastructurii critice.

Polițiști acționează pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura critică (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant, etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranţilor ilegali şi verificarea legalităţii transportului/depozitării mărfurilor periculoase.

Se acționează în trenurile de persoane şi marfă, în staţiile şi triajele feroviare, precum şi în alte zone cu un nivel criminogen ridicat pe linia infracţiunilor vizate. De asemenea, sunt vizate mai multe obiective economice care gestionează infrastructuri critice.

Totodată, se efectuează și verificări la centrele de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, precum și cu privire la transportul acestora.

La nivelul județului Cluj, au fost efectuate verificări la vagoanele cu mărfuri periculoase în triajele stațiilor CFR Cluj- Napoca Est și Vest.

În această acțiune sunt angrenați polițiști de la structurile de Investigații Criminale, Ordine Publică, Transporturi și Rutieră, cu sprijinul reprezentanților Inspectoratului Pentru Situații de Urgență al județului Cluj și ai Serviciului pentru Imigrări al județului Cluj.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh