19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au desfășurat o serie de activități cu rol preventiv în campusurile studențești clujene pentru menținerea și creșterea climatului de siguranță, dar și pentru  a consolida parteneriatul dintre polițiști și studenți.politia razie cluj

Totodată, a fost verificat modul în care personalul de pază își desfășura activitatea în timpul serviciului, cu această ocazie fiind controlați un număr de 12 agenți de pază, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

 Polițiștii de proximitate au participat la întâlniri cu administratorii căminelor studențești precum și cu reprezentanții universităților, fiind făcute recomandări cu caracter preventiv pentru creșterea siguranței participanților la evenimente care urmează să se desfășoare în perioada imediat următoare a anului universitar.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh