01
Joi, Oct
59 New Articles

POLIȚIA
Typography

Un accident grav de circulație, soldat cu moartea unei femei în vârstă de 79 de ani, s-a produs aseară în localitatea Luna. Victima s-a angrenat în traversarea drumului național care străbate  comuna, când a fost izbită de un autoturism. „Purtătorul de accident mortalcuvânt al IPJ ne informează, telegrafic: „Accident rutier pe DN1E60 în localitatea Luna, pieton lovit de auto. Din primele info victima e de sex feminin, din nefericire decedată , conducătorul auto la fața locului, trafic blocat. Victima, de 79 ani, a traversat strada pe trecerea de pietoni semnalizată. Conducătorul auto - bărbat, 55 ani. Trafic blocat pe ambele sensuri”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Așteptăm IPJ Cluj să ne furnizeze informații suplimentare despre circumstanțele în care s-a produs acest grav accident de circulație, pentru a-i putea ține la curent pe cititorii noștri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh