04
Sam, Mai
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ISU Cluj ne informează că două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și ambulanțe au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 6.40, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Vâlcele.

Pompierii au găsit la locul accidentului patru autoturisme avariate și un bărbat de cca 50 de ani care se afla pe bancheta unuia dintre autoturisme.auto valcele

Pompierii au acționat pentru a-l  scoate pe bărbat folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu fie agravate posibilele leziuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD pentru a fi transportat la spital. Acesta era conștient și cooperant.

Alți patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doar unul a fost transportat la spital, cu afecțiuni ușoare.

La rândul lor, cei de la IPJ Cluj transmit că în accidentul produs pe DN 1E60, pe raza localității Vâlcele  au fost implicate patru autovehicule. Conducătorul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, nu a păstrat distanța de siguranță față de autovehiculele din fața sa, oprite la trecerea pentru pietoni, a intrat în impact cu un auto care la rândul său a fost proiectat în alte două autovehicule aflate în fața sa. A rezultat vătămarea corporală a celor doi pasageri aflați în primul auto acroșat, care au fost transportați la Unitatea de Primiri urgențe din Cluj-Napoca. Șoferul vinovat, testat cu aparatul etilotest, nu consumase alcool.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh