17
Mie, Apr
12 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 11 martie a.c., a fost depistat  un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, conducând autovehiculul pe DN1 E60, în localitatea Copăceni, cu viteza de 155 km/h, pe un sector de drum cu limitare de viteză la 70 km/h. politia rutiera vitezaBărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

 

**La data de 11 martie a.c., a fost depistat  un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul ClujNapoca, conducând autovehiculul pe DN1 E60, în localitatea Copăceni, cu viteza de 141 km/h, pe un sector de drum cu limitare de viteză la 70 km/h. Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

 

**La data de 11 martie a.c., un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca,  a condus autoturismul pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, cu viteza de 110 km/h, pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului. bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh