24
Mie, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La nivelul Instituției Prefectului- Județul Cluj, la cele doua servicii comunitare pe care le gestionăm în mod direct, s-au luat următoarele măsuri: la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, s-a decis permis conduceresuspendarea activității de examinare la nivel național (proba teoretică și practică) pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 17 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale. Activitatea de înmatriculare a vehiculelor funcționează exclusiv pe baza programărilor online. 

În condițiile medicale apărute și în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID19, activitatea din data de 19 martie 2020 referitoare la testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce a fost AMÂNATĂ.

După stabilirea exactă a modului în care se desfășura testarea o să revenim cu detalii, transmite IPJ Cluj.

 

Foto: Arhivă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh