05
Dum, Apr
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

O minoră în vârstă de 17 de ani, din municipiul Cluj - Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu,  în data de 20 martie, însă nu s-a mai întors.disparuta cluj

 Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 16.15, POP ESTERA RODICA, în vârstă de 17 de ani, din municipiul Cluj - Napoca, județul Cluj a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

 Semnalmentele persoanei dispărute        

 SEMNALMENTE  - înălțime 1.60m, 78kg, constituție atletică, părul lung, șaten, ochii căprui, cicatrice pe față, deasupra nasului.

 La momentul plecării  purta o cămașă albă cu dungi roșii, pantaloni tip blue jeans albaștri și pantonfi sport de culoare roz.

 Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh