26
Sam, Sep
54 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 00.50 un bărbat de 52 de ani, din localitatea Reghin, județul Mureș în timp ce se deplasa pe DN1C, în localitatea Iclod a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat in coliziune cu un cap de pod, ieșind de accident pe partea carosabilă.  Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Salvării au fost alertate, în cursul nopții trecute în jurul orei 01.00, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Iclod.

Pompieri au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală și șoferul acestuia încarcerat între scaun și plafon.

Pompierii au acționat pentru tăierea elementelor caroseriei și scoaterea bărbatului din autoturism, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite.

Bărbatul, în vârstă de cca 50 de ani, era conștient și acuza dureri în zona pieptului. Echipajul SAJ l-a transportat la UPU SCJU Cluj-Napoca, pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh