25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliția rutieră ne informează că, duminică, 10 mai, în jurul orei 16.40, o femeie de 42 de ani, din municipiul Turda a condus o motocicletă pe DJ161B, pe raza comunei Călăraşi, circulând din direcția Bogata spre Călăraşi, iar pe fondul neaptării vitezei la accident motocicletacondiiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat şi a părăsit partea carosabilă.

În jurul orei 17.00 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ ca urmare a unui accident rutier petrecut între localitățile Bogata și Călărași.

Pompierii au găsit la locul accidentului o motocicletă avariată și două persoane care prezentau multiple traumatisme, femeia era întinsă pe sol, în stare de semiconștiență iar bărbatul era conștient și cooperant.

Pompierii au acordat primul ajutor calificat și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență celor două persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijirii și investigații de specialitate.

Poliția ne precizează că,  în urma impactului, a rezultat rănirea femeii şi a unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Turda, pasager moto. Ambii au fost transportaţi la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.                                                                                            

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere - femeia neavând permisul corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul respectiv şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh