29
Ma, Sep
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj ne informează că, în data de 12 mai, În jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că într-o locuință situată în cartierul Mănăștur, un bărbat, în vârstă de 61 de ani a crima suicid accdinetfost găsit decedat  de către fiul său, având o plagă tăiată în zona gâtului.

Conform primelor informații, tatăl găsit decedat avea un cuțit în mână. În  momentul sosirii fiului, ușa locuinței era închisă, asigurata, iar lucrurile din interior nu erau răvășite. Se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în prezent neexistând suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte cu violență. Cercetările sunt efectuate sub  coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj.

„La o prima evaluare a împrejurărilor in care a fost găsit bărbatul nu exista suspiciuni concrete despre modul in care a survenit decesul acestuia. In cauza urmează a se efectua necropsia”, mai precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh