20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiștii clujeni continuă să acționeze pentru reducerea victimizării din accidentele rutiere, produse pe fondul conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă.politie rutiera

La data de 14 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Turda au desfășurat o activitate preponderant preventivă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Abaterile constatate de către polițiști au impus reținerea unui număr de 9 permise de conducere, pentru încălcarea regimului legal de viteza.

Totodată, unul dintre conducătorii depistați, respectiv un bărbat de 49 de ani din municipiul Alba Iulia, a fost înregistrat în timp ce se deplasa cu un autoturism având viteza de 146 km/h, în localitatea Copãceni, pe un sector de drum cu limitare de 70 km/h. Permisul acestuia a fost reținut de polițiști, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii clujeni vor intensifica acțiunile dedicate creșterii siguranței rutiere, controalele acestora urmărind respectarea regimului legal de viteză, pentru  prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh