26
Vi, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru reducerea numărului de accidente rutiere și pentru creșterea climatului de siguranță rutieră pe drumurile publice, în perioada 15-17 mai,  polițiștii clujeni au acționat pe principalele artere din  întreg judeţul.

 Viteza neadaptată la condițiile de drum și cea neregulamentară se regăsesc în mod constant între principalele cauze generatoare de accidente rutiere.politie cluj

 Polițiștii rutieri și de ordine publică care au acționat în perioada menționată pentru limitarea victimizării pe fondul vitezei excesive au constatat peste 400 de abateri de la legislația rutieră. Totodată, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

 În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 440 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, din care 309 pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit.

 Ca urmare a activităților desfășurate, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 73 permise de conducere, din care 57 pentru depășirea vitezei legal stabilite cu mai mult de 50 km/h.

De asemenea, polițiștii au efectuat peste 400 de testări cu aparatele etilotest, iar 6 dintre conducătorii auto testați au rămas fără permise de conducere, acestora fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

 

       

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh