22
Ma, Sep
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut un bărbat de 35 de ani, din municipiul Cluj –Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.politie cluj

 Polițiștii din cadrul Secției 3, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Secției 7 Poliție și Secției 2 Poliție Rurală Apahida au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă.

 Cel în cauză, la data de 13 mai a.c., s-ar fi deplasat, împreună cu o femeie de 24 de ani, din Cluj-Napoca, la locuința persoanei vătămate, în cartierul Gheorgheni, din Cluj – Napoca. Cei doi si-ar fi declinat calitati false, prezentanu-se drept funcționari publici, iar sub pretextul necesității măsurării locuinței, ar fi pătrus în interior. Profitând de neatenția persoanei vătămate, aceștia ar fi sustras suma de 1.300 lei.

 În cauză, față de cei doi, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 Astăzi, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 Femeia este cercetată în stare de libertate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh