24
Mie, Apr
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu polițiștii Secției 4 Poliție Rurală, au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și verificarea respectării prevederilor legale în vederea împiedicării răspândirii pandemiei SARS COV 2.politia rutiera

În intervalul orar 11.00– 13.00,  politiștii au legitimat peste 40 de persoane, iar pentru abaterile de la normele de conviețuire socială sau privind regulile de circulație rutieră, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale.

Polițiștii au depistat în trafic, în cadrul acțiunii, un conducător auto, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce efectua activități de transport persoane în regim de taxi, fără a deține documentația necesară în acest sens.

Cel în cauză a fost sancționat conform Legii nr.38/2003, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, plăcuțele cu numerele de înmatriculare, dar și cu măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pe o perioada de 6 luni.  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh