27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida cercetează 3 tineri de 16, 17, respectiv 21 de ani, din comuna Apahida, prinşi în flagrant delict de către un agent de poliţie aflat în timpul liber.hoti prinsi

 

Unul dintre aceştia a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Cei în cauză, la data de 4 iunie a.c., ar fi sustras dintr-o hală aflată în comuna Apahida, mai multe unelte electrice, respectiv, un motofierăstrău, o maşină de găurit, două maşini de înfiletat şi 2 acumulatori.

 

În timp ce se deplasau cu biciclete, având asupra lor bunurile mai sus menţionate, aceştia au fost observaţi de către un poliţişt din cadrul Serviciului Resurse Umane a Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, care a solicitat sprijinul poliţiştilor aflaţi în serviciu şi i-a urmărit pe cei 3, până la sosirea echipajului, în zona unui pod de pe raza localităţii Apahida, unde au fost identificaţi.

 

La vederea poliţiştilor, tineri au încercat să se sustragă, fiind însă, imobilizaţi.

 

Tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedesită de Codul penal.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh