19
Sam, Sep
47 New Articles

POLIȚIA
Typography

O minoră în vârstă de 15 de ani, din Clui-Napoca, județul Cluj, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 7 iunie, însă nu s-a mai întors.disparuta

 Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 7 iunie a.c., KISS VICTORIA KRISZTINA, în vârstă de 15 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

 Semnamentele minorei dispărute

SEMNALMENTE - înălțime 1.78 m, greutate aproximativă 80-82 kg, părul brunet, lung și ondulat, ochii verzi, tatuaj pe antebrațul stâng, în formă de șarpe, tăieturi pe antebrațele ambelor mâini și picioare.

 La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni negri tip trening, tricou albastru deschis, cămașă roșie cu negru, în carouri, pantofi sport de culoare mov spre gri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh