29
Ma, Sep
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 23 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene cu spijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune, în sistem Cascadă, pe DN16.politia rutiera

 Acţiunea a avut drept scop creşterea gradului de disciplină rutieră, reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă prevederile legale.

 În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 Astfel, 32 de sancţiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au depăşit limita legală de viteză, fiind reţinute 3 permise de conducere. Alte 5 sacţiuni au fost aplicate conducătorilor auto pentru efectuarea manevrei de depăşire neregulamentară, acestora fiindu-le reţinut permisul de conducere, iar alte 8 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

 Pe perioada desfăşurării acţiunii, nu au fost înregistrate evenimente rutiere pe tronsonul de drum respectiv.

 În perioada următoare, poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh