28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Politiei municipiului Turda și ai Secției 9 Poliție Rurală au desfașurat o actiune pentru menținerea unui climat optim de siguranță în rândul cetățenilor, verificarea respectării măsurilor sanitare impuse în perioada actuală, dar și cu scopul depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.terase politie controale

În cadrul acțiunii au fost legitimate circa 70 de persoane.

Totodată, au fost verificate peste 20 de terase, societăți comerciale și agenți economici.

Polițiștii au organizat controale în trafic, cu scopul impunerii disciplinei rutiere în randul participanților la trafic.

Pentru neregulile de la prevederile legislative constatate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost depistate două femei de 34 și 41 de ani, din Turda, pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Acestea aveau de executat 1 an și nouă luni, respectiv 10 luni de închisoare cu executare și amendă penală, pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, în baza mandatelor emise de Judecătoria Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh