22
Vi, Ian
63 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma complexelor activități investigative, polițiștii au reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite de comiterea unui furt de aparatură medicală.politia cluj neamt

 

În vederea probării activității infracționale, au fost ridicate în vederea confiscării, telefoane mobile, îmbrăcăminte și dispozitive electronice.

 

De asemenea, în cadrul perchezițiilor, a fost identificată aparatura medicală sustrasă, în valoare de circa 70.000 de euro.

 

La data de 18 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au efectuat 7 percheziții în județul Neamț, în localitatea Gadinți și Roman, pentru documentarea activității infracționale, într-un dosar penal privind infracțiunea de furt calificat.

 

În fapt, 5 persoane sunt bănuite că în cursul nopții de 6/7 iulie, a.c., ar fi sustras dintr-un cabinet medical situat în municipiul Cluj-Napoca, aparatură medicală, cauzând un prejudiciu  estimat la aproximativ 70.000 de euro.

 

Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, urmând ca în baza probatoriului administrat, să fie dispuse măsuri legale.

 

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh